Облекло за прием в хотели – стил и мода на точки

01.11.2017

Любимите десени сякаш не остаряват и това лято на мода се завръщат така забавните на всички ни точки.

Точки на едри и дребни шрифтове сега развеселяват модните подиуми. Тях може да видим по дамски поли, рокли, блузи, парео и дори бански костюми.

Защо на мода са пак точките – те са весели, забавни и предлагат изключително многообразие от големини и цветове. Това ги прави така предпочитани и желани.

Какво трябва да знаем в избора на дрехи на точки – те трябва да са съобразени персонално с визията ни. С тоалет на точки може дори да смъкнем няколко годинки от възрастта си, защото точките са приемани за по-младежки и невинни апликации. Дори психолозите са на мнение, че веселите точки зареждат с настроение, оптимизират и правят по-младежки вида, дори на зрялата жена, защото те винаги са асоциирани с момичетата: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/парти-рокли-с-които-ще-се-си-звездата-н.

Видове тоалети и точки:

Ретро стил и нюанси – много рокли, блузи и поли са в ретро стил и винтидж стил. Като идеален завършек на подобна визия, дизайнерите съветват той да се комбинира с воали, ръкавели, колани или панделки. Декоративните цветя също са добър вариант за аксесоар в допълнение на точковия тоалет. Цветовете им трябва да се допълват с основата на дрехата.

Точки и комбинации – точките са единствените по рода си, които позволяват напластяване. В случая може да се избира дреха, която в горната част е на точки, а в долната продължава в един десен. Също така може да се напластяват воали или да се съчетават различни материи. Всичко това е възможно, когато забавните точки са на лице.

Модерни цветове на точки – лилави точки, тревисти точки, черни и бели точки, червени точки – всичко това сега е безгранично и зависи единствено от вашето въображение.

Предложения за дрехи на точки – както вече споменахме точките не задължават строго, не поставят ограничени, нито изискват нещо. Единственото, което трябва да съобразявате е цвета на дрехите. Така например може да не бягате от класиката на черно и бяло или да се насочите към свежи съчетания от червено и синьо; жълто и зелено, ягодово и електриково; лилаво и оранжево. В лятото е на мода: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-в-черно-със-сърцевидно-деколте-и, а когато на фона изпъкват точки, то вещае забавни емоции и запомнящата се визия.

 

#Без Категория